Kroesen Bouwservice is gespecialiseerd in zowel groot als klein timmerwerk, aan- of verbouw, nieuwbouw of renovatie.

Wij verzorgen uw complete verbouwing van begin tot eind.

Aan- en Verbouw
Een aan- of verbouw kan een geheel nieuw karakter aan uw woning geven.
Zit u te denken aan een nieuwe aanbouw, andere keuken, of een serre dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw
Wij gaan graag de uitdaging aan om uw woondromen waar te maken, er komt veel bij kijken bij een nieuw te bouwen woning, schuur, garage of carport. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken, dit nemen wij graag voor onze rekening. Van begin tot eind verzorgen wij uw project en doen er alles aan om samen met u tot een mooi eindresultaat te komen.

Dakkapellen
Wij maken en plaatsen dakkapellen in diverse uitvoeringen. Platte of schuine daken, bij ons zijn allle varianten mogelijk.

Interieur
Bent u toe aan een nieuw interieur? Wij kunnen uw interieur aanpassen naar uw wensen, of het nu gaat om een nieuwe houten vloer, lambrisering, sauna, boeken-kast of wijnkelder. Geen idee is ons te gek.

Badkamer/Toilet
De badkamer is een plek voor ontspanning en wordt vaak gezien als pronkstuk van de woning. Aangezien dit een persoonlijke keuze is, nemen wij van te voren graag uw wensen met u door, zodat de opdracht tot in de puntjes kan worden afgewerkt.

Was het toilet vroeger nog een plek die vaak werd vergeten, tegenwoordig hoort ook het toilet tot één van de kamers van de woning en moet dus ook worden afgewerkt naar de wensen van deze tijd.

Het plakken van wand- en vloertegels bepaald mede de netheid van uw badkamer of toilet. Ook dit verzorgen wij graag voor u.

Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende offerte?
Neem dan gerust contact op via het contactformulier.